MUUTOKSET CHECKPOINTIN JA HIVPOINTIN TOIMINNASSA POIKKEUSTILAN AIKANA

18.03.2020

MUUTOKSET CHECKPOINTIN JA HIVPOINTIN TOIMINNASSA POIKKEUSTILAN AIKANA

Koronavirustartuntojen ehkäisemiseksi Checkpointin ja Hivpointin palveluihin tulee kevään osalta muutoksia seuraavasti.

  • Kaikki Hivpointin testauspalvelut ovat toistaiseksi tauolla. Tämä koskee: Checkpoint-testausta, Checkpoint Express -seksitautien testausklinikkaa sekä Walk in -testausta ja ajanvaraustestausta. Kaikki jo varatut ajat ovat myös koronavirustilanteen takia peruttu.
  • A/B -hepatiitti rokotukset on peruttu toistaiseksi. Informoimme, mikäli rokotuksia jatketaan esim. ajanvarauksella.
  • Lähetteiden teko prep-hoitoon on keskeytetty toistaiseksi. Prep-lääkitykseen liittyviä tiedusteluja voi lähettää prep(at)hivpoint.fi, prepistä voi myös tiedustellaHivpointin neuvontapuhelimesta tai Miestenkesken ja Hivpointin chateista.
  • Kaikki toukokuun loppuun asti suunnitellut Hivpointin tapahtumat ja koulutukset siirtyvät myöhemmäksi. Yksittäisten tapahtumien aikatauluista tiedotetaan erikseen tilanteen muuttuessa.

Hivpointin neuvontapalvelut toimivat tehostetusti poikkeustilan aikana. Miestenkesken chat on auki ke klo 13-15, chattia pyritään pitämään auki mahdollisuuksien mukaan myös muina ajankohtina. Poikkeuksellisesti hivpoint.fi chat palvelee maanantaista keskiviikkoon klo 10-15.30 ja puhelinneuvonta (puh. 0207 465 705) jatkaa palvelemista tavalliseen tapaan maanantaista torstaihin klo 10-15.30. Chatissä ja puhelimessa voit kysyä hivistä, muista seksitaudeista ja saada näihin liittyvää tukea ja neuvontaa.

Seuraamme koronavirustilannetta ja päivitämme jatkosta kehittyvän tilanteen mukaan.

Haluatko lukea lisää tästä aiheesta?