KOULUTUS HETERO- JA SUKUPUOLINORMATIIVISUUDESTA HELSINKI PRIDE-VIIKOLLA

27.04.2018

KOULUTUS HETERO- JA SUKUPUOLINORMATIIVISUUDESTA HELSINKI PRIDE-VIIKOLLA

Yhteiskunnan oletukset sukupuolesta ja seksuaalisuudesta vaikuttavat moneen asiaan arkielämässämme. Ne voivat myös vaikeuttaa ammattilaisen ja asiakkaan yhdenvertaista kohtaamista. Osaatko tarkastella omia oletuksiasi normikriittisin silmälasein?

Hivpointin Miesten kesken –työ järjestää yhteistyössä Trasek ry:n kanssa koulutuksen hetero- ja sukupuolinormatiivisuudesta Helsinki Pride-viikolla tiistaina 26.6.2018 klo 12.30 – 16.00.

Koulutus antaa ammattilaisille valmiuksia tunnistaa hetero- ja sukupuolinormatiivisuus. Lisäksi saat konkreettisia keinoja normatiivisuuteen liittyvien ajatustapojen ja käytäntöjen purkamiseksi ja poistamiseksi työpaikalla ja asiakastilanteissa. Koulutuksen tavoitteena on parantaa ammattilaisten taitoa kohdata ja huomioida seksuaalinen suuntautuminen ja sukupuolen moninaisuus erilaisissa tilanteissa.

Koulutus järjestetään osoitteessa WHS Teatteri Union, Siltavuorenranta 18, 00170 Helsinki. Se on suunnattu ensisijaisesti kasvatus-,  opetus-,  sosiaali-  ja terveysalalla sekä nuorisotyössä työskenteleville. Myös muut aiheesta kiinnostuneet sekä opiskelijat voivat ilmoittautua koulutukseen. Koulutus on osallistujille maksuton ja sen aikana on kahvitarjoilu.

Ilmoittautuminen koulutukseen: bit.ly/2vTLzaa. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Haluatko lukea lisää tästä aiheesta?

Oulupridde2019_1

Hiv-testausta ja PrEP-infoa Oulu Pridessä

08.08.2019

Oulu Pride järjestetään 5.-11.8. Hivpointin checkpoint-testauspalvelu järjestää hiv-testausta seksuaali- ja sukupuolivähemmistöille Oulu Priden aikaan:…

kesanjalkeen

Palvelut auki ja Oulu Pride

05.08.2019

Hivpointin ja Checkpointin kesätauko on ohi ja Hivpoint on mukana Oulu Pridessa 5.-11.8. Hivpointin ja…