Hepatiitti A ja/tai B rokotus homo- ja bimiehille

04.05.2018

Hepatiitti A ja/tai B rokotus homo- ja bimiehille

Checkpoint Express -testauspalvelu tarjoaa homo, bi- ja muille miehille, joilla on seksiä miesten kanssa maksutonta Hepatiitti A ja B rokotus toukokuussa seuraavina aikoina ilman ajanvarausta:

Osoite: Hivpoint, Unioninkatu 45 K

Hepatiitti A ja B rokotteet kuuluvat maksutta kansallisen rokotusohjelman kautta miehille, joilla on seksiä miesten kanssa. Rokotukset kannattaa ottaa, sillä molemmat hepatiitit voivat tarttua seksin välityksellä ja eri puolilla Eurooppaa ja maailmaa on raportoitu aika ajoin jopa epidemioita hepatiitti tartunnoissa homo- ja bimiehille. Rokote suojaa tartunnoilta!

Rokote on mahdollista saada yhdistelmärokotteena (Twinrix). Yhdistelmä rokote sarja, 3 rokotetta antaa elinikäisen suojan hepatiitti A ja B:tä vastaan. Mikäli toinen hepatiitti rokotus on jo voimassa, rokotuksen voi saada myös erikseen A hepatiittia (Havrix) vastaan (sarja sisältää 2 rokotetta) tai B hepatiittia (Hbvaxpro) vastaan (sarja sisältää 3 rokotetta).

Mikäli olet saanut sarjan 1. rokotteen (tai 2. rokotteen), ja ensimmäisestä rokotuksesta on kulunut riittävä aika, voit tulla hakemaan jatkorokotteen myös ilmoitettuina aikoina.

Mukaan rokotukseen tarvitset henkilöllisyystodistuksen. Rokote tiedot merkitään rokoterekisteriin ja tiedot näkyvät jonkin ajan kuluttua kanta.fi -järjestelmässä.

Tervetuloa!

 

Haluatko lukea lisää tästä aiheesta?

Sami testaa

Palvelut ovat jälleen auki

04.08.2020

Hivpointin neuvonta- ja testauspalvelut ovat palanneet kesälomalta! Neuvontapalvelut Neuvontapuhelin on avoinna ma-to klo 10-15.30,…