Maksuttomat Hepatiitti A ja B rokotukset

04.02.2019

Maksuttomat Hepatiitti A ja B rokotukset

Checkpoint hiv-pikatestauspalvelun yhteydessä tarjotaan noin kerran kuukaudessa maksuttomia hepatiitti A ja B rokotteita. Hepatiittirokotteiden ottamista suositellaan homo- ja bimiehille sekä muille miehille, joilla on seksiä miesten kanssa. Kansallisen rokotusohjelman mukaan rokotteet on maksuttomat tälle kohderyhmälle. Rokotteet tulisi saada siis maksutta myös julkisen terveydenhuollon palveluista. Rokotussarja antaa elinikäisen suojan hepatiiitti A ja B tartuntaa vastaan. Hepatiitti A rokotesarja on 2 rokotetta, hepatiitti B rokotesarja on 3 rokotetta ja yhdistelmä (Hepatiitti A ja B) rokotesarja  3 rokotetta. Yhdistelmärokotesarja kannattaa ottaa aina, mikäli ei ole aikaisemmin ottanut jompaa kumpaa (hepatiitti A tai B) rokotesarjaa erikseen.

Seuraavat rokotuskerrat ovat torstaina 7.2. ja torstaina 7.3. klo 14-18, Hivpoint, Unioninkatu 45 K, Helsinki. Rokotuksia varten tarvitsemme henkilöllisyystodistuksen.

Tervetuloa!

 

Haluatko lukea lisää tästä aiheesta?

Sami testaa

Palvelut ovat jälleen auki

04.08.2020

Hivpointin neuvonta- ja testauspalvelut ovat palanneet kesälomalta! Neuvontapalvelut Neuvontapuhelin on avoinna ma-to klo 10-15.30,…