FETISSIKAMPANJAN AVAUS

24.08.2018

FETISSIKAMPANJAN AVAUS

Hivpointin Miesten kesken -työ ja MSC Finland ovat tuottaneet yhteistyössä fetissiteemaisen turvaseksipakkauksen, joka julkaistaan Finlandization 32 -tapahtumassa 24.8.2018.

Pakkauksen julkaiseminen aloittaa ensimmäisen fetisseihin keskittyvän turvaseksikampanjan, jonka Miesten kesken -työ toteuttaa yhteistyössä fetissijärjestön kanssa. Syksyn 2018 aikana julkaistaan miestenkesken.fi ja mscfin.fi -sivustoilla lisää tietoa fetisseistä, mm. miten fetissejä voi turvallisesti toteuttaa. Lisäksi teemaa syvennetään julkaisemalla fetissiyhteisöihin kuuluvien omakohtaiseen kokemukseen perustuvia kirjoituksia fetissiseksistä. Kampanja on valtakunnallinen ja siihen liittyvää materiaalia jaetaan seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen yhteisöissä ympäri Suomea.

Kampanjan tarkoituksena on tuottaa tietoa fetissien turvallisesta toteuttamisesta sekä purkaa niihin liittyviä ennakkoluuloja, jotka esim. estävät näkemästä fetissien laajaa kirjoa.

Julkaistun turvaseksipakkauksen viesti:

Fetissiseksiä on monenlaista ja myös siihen liittyvät hivin ja muiden seksitautien riskit ovat eritasoisia. Moneen fetissiseksin muotoon ei liity minkäänlaista seksitautien tarttumisen riskiä, kun taas joidenkin fetissien toteuttamisessa suojautuminen seksitaudeilta on oleellista.

1)                        Jalkojen tai kainalojen nuolemiseen tai (kehon) sitomiseen ei sisälly seksitautien tarttumisen riskiä.

2)                        Virtsan saaminen kasvoille ja muuhun kohtaan iholle tai sen nieleminen ei sisällä hiv-riskiä. Pieni riski muiden seksitautien tarttumisen on, jos eritettä joutuu silmän limakalvoille.

3)                        Fistaaminen, eli nyrkkinaiminen, saattaa sisältää ison seksitautien tarttumisen riskin, mikäli seksi tapahtuu usean kumppanin kanssa samanaikaisesti ja ilman suojautumista.

Haluatko lukea lisää tästä aiheesta?

Sami testaa

Palvelut ovat jälleen auki

04.08.2020

Hivpointin neuvonta- ja testauspalvelut ovat palanneet kesälomalta! Neuvontapalvelut Neuvontapuhelin on avoinna ma-to klo 10-15.30,…