AUTA HIVPOINTIA PARANTAMAAN NETTISIVUJAAN JA VOITA!

11.12.2019

AUTA HIVPOINTIA PARANTAMAAN NETTISIVUJAAN JA VOITA!

Hivpoint haluaa parantaa hivpoint.fi-sivuston käytettävyyttä ja on julkaissut kyselyn, jonka tarkoituksena on parantaa sisällön laatua ja tehdä sivuston rakenteesta helpompi käyttäjälle.

Käy tutustumassa hivpoint.fi sivustoon ja vastaa kyselyyn. Linkin kyselyyn löydät täältä Kyselyn lopussa voit osallistua arvontaan josta voit voittaa joko Museokortin, Finnkinon sarjalipun tai 80€ S-lahjakortin!

Kyselyn voi täyttää nimettömänä, mutta jos haluat osallistua arvontaan tarvitsemme myös yhteystietosi. Hivpoint ylläpitää miestenkesken.fi sivustoa. Huomioithan, että kyseessä olevassa asiakastyytyväisyyskyselyssä on tarkoitus arvioida hivpoint.fi sivuston käytettävyyttä.

Hiv-säätiön ylläpitämän Hivpointin (ent. Hiv-tukikeskus) tarkoituksena on hiv-tartuntojen ennaltaehkäiseminen, tartunnan saaneiden, tartunnasta huolestuneiden ja heidän läheisten tukeminen sekä hiv-tartunnan saaneiden ihmis- ja perusoikeuksien edistäminen. Hivpoint kehittää hiv-tartuntojen ennaltaehkäisyyn ja seksuaaliterveyden edistämiseen tähtääviä testaus-, neuvonta- ja tukipalveluja sekä tekee yhteiskunnallista vaikuttamistyötä. 

Haluatko lukea lisää tästä aiheesta?