Ennaltaehkäisytyö

Materiaalituotanto

Materiaalituotantomme käsittää mm. turvaseksipakkauksia, esitteitä ja julisteita. Turvaseksipakkauksia ja esitteitä on saatavilla erilaisissa homoyhteisön tapaamispaikoissa ja tapahtumissa. Keskeisimmät esitteemme ovat Hiv ja muut seksitaudit miestenvälisessä seksissä ja Anaaliseksin ABC –miehille, joilla on seksiä miesten kanssa. Muut materiaalit ovat nähtävillä ja ladattavissa/tilattavissa täällä.

Kampanjat ovat keskeinen osa Miesten kesken -työn materiaalituotantoa. Kampanjoita on toteutettu mm. erilaisista turvaseksiin ja hiv-testaukseen liittyvistä teemoista.

Koulutustoiminta

Toteutamme erilaisin miesten väliseen seksiin ja seksuaalisuuteen liittyviä koulutuksia. Nämä koulutukset on suunnattu pääasiassa homo- ja bimiesryhmille. Meiltä voit tilata esim. Fuckshop –koulutuksia ottamalla yhteyttä työntekijöihimme.

Järjestämme koulutuksia myös terveys-, sosiaali- ja kasvatusalan ammattilaisille. Nämä koulutukset räätälöidään tilanteen mukaisesti ja ne voivat sisältää erilaisia kokonaisuuksia. Yksi keskeinen sisältö näissä koulutuksissa on ollut heteronormatiivisuus, sen tunnistaminen ja purkaminen esim. asiakastilanteissa. Ammattiryhmille suunnattuja koulutuksia tehdään sekä suunnitelman mukaisesti että tilauksesta.