Checkpoint Express

Checkpoint Express
Checkpoint Express klinikka

Checkpoint Express klinikka on seksitautien testaustoiminta homo-, bi ja muille miehille, joilla on seksiä miesten kanssa. Seksitautien testaustoiminta on pilottiprojekti, jossa haetaan toimintamalleja matalankynnyksen testaus- ja neuvontatoiminnalle tulevaisuudessa. Testaustoimintapilottia rahoittaa STM. Testausklinikoilla testien lisäksi kysytään kävijöiltä tilastotietoja ja kokeillaan erilaisia vaihtoehtoja testien tekemiseen toiminnan kehittämiseksi. Klinikka on saavuttanut nopeasti suuren suosion. Klinikalle saapuvien kannattaa varautua jonoihin.

    • Seuraava seksitautien testausklinikka (ilman ajanvarausta) Helsingissä järjestetään tiistaina 28.8. klo 17-20

Lisätietoa klinikasta ja ohjeet klinikalle saapuville!

Checkpoint Express hiv-testaus @sauna Vogue

Checkpoint Express järjestää hiv-pikatestausta myös toimiston ulkopuolella eri tapaamispaikoissa. Säännöllisesti n. kerran kuukaudessa testaus järjestetään @Gay Sauna Vogue, Sturenkatu 27. Alhaalla ovisummeri, hissillä 5 krs, josta ohjaus testiin. Saunomaan ei tarvitse mennä, mikäli haluaa vain testiin.
Seuraavat testauskerrat:
Testaus jatkuu kesälomien jälkeen.

Maksuttomot Hepatiitti A ja B rokotusajankohdat

Checkpoint palvelu järjestää maksutonta hepatiitti A ja B rokotusta homo-bi- ja muille miehille, joilla on seksiä miesten kanssa Helsingissä.
Seuraavan kerran:

  • Syksyllä kesälomien jälkeen, aika ilmoitetaan myöhemmin

Paikka: Hivpoint, Unioninkatu 45 K

Checkpoint Express liikkuva testausyksikkö

Checkpoint Express järjestää hiv-pikatestausta kesäkautena matkailuautossa Helsingissä ja lähiseuduilla homo-, bi- ja muille miehille, joilla on seksiä miesten kanssa. Auton tunnistaa Checkpoint-kylteistä. Testauksen lisäksi liikkuvassa yksikössä on mahdollista keskustella turvaseksistä ja seksitaudeista. Autossa on jaossa esitteitä, kondomeja ja liukuvoiteita. Testaus autossa on tänä vuonna kesäkuussa ja Helsinki Priden aikaan. Säävaraus. Testausta ei järjestetä kovalla sateella.

Aikataulu Pride-viikon ja heinäkuun osalta:

29.6. klo 18-21 Alppipuiston kupeessa Karhupicnicin yhteydessä (Tivolitie)
1.7. klo 14-17 Laakson parkkipaikka
1.7. klo 18-21 Sauna Voguen takapiha, Sturenkatu 27 talon takana. (Riskikartoituksen perusteella mahdollisuus myös Hepatiitti C pikatestiin)
2.7. klo 11-13 Porvoon moottoritien levähdysalue (Helsinkiin päin ajettaessa)
2.7. klo 14-17 Laakson parkkipaikka
4.7. klo 13.30-16.30 Porvoon moottoritien levähdysalue (Helsinkiin päin ajettaessa)
4.7. klo 18-21 Laakson parkkipaikka
5.7. klo 18.30-20.30 Laakson parkkipaikka