Checkpoint Express

Checkpoint Express
Checkpoint Express klinikka

Checkpoint Express klinikka on seksitautien testaustoiminta homo-, bi ja muille miehille, joilla on seksiä miesten kanssa. Seksitautien testaustoiminta on pilottiprojekti, jossa haetaan toimintamalleja matalankynnyksen testaus- ja neuvontatoiminnalle tulevaisuudessa. Testaustoimintapilottia rahoittaa STM. Testausklinikoilla testien lisäksi kysytään kävijöiltä tilastotietoja ja kokeillaan erilaisia vaihtoehtoja testien tekemiseen toiminnan kehittämiseksi. Klinikka on saavuttanut nopeasti suuren suosion. Testauspalvelu on kuitenkin kehitetty mahdollisimman sujuvaksi ja nopeaksi. Kannattaa kuitenkin varautua hetken odotusaikaan klinikalle tullessa. Odottaessa voi lukea vaikka päivän iltapäivälehdet ja ottaa kupin kahvia. Tervetuloa!

KORONAVIRUSTARTUNTOJEN EHKÄISEMISEKSI KLINIKKATESTAUS ON TOISTAISEKSI PERUTTU! ILMOITAMME TÄÄLLÄ MILLOIN JA MITEN KLINIKKATOIMINTA KÄYNNISTYY TILANTEEN MUUTUTTUA!

Lisätietoa klinikasta!

Checkpoint Express hiv-testaus @sauna Vogue

Checkpoint Express järjestää hiv-pikatestausta myös toimiston ulkopuolella eri tapaamispaikoissa. Säännöllisesti n. kerran kuukaudessa testaus järjestetään @Gay Sauna Vogue, Sturenkatu 27. Alhaalla ovisummeri, hissillä 5 krs, josta ohjaus testiin. Saunomaan ei tarvitse mennä, mikäli haluaa vain testiin.
Seuraavat testauskerrat:

  • Su 29.3. PERUTTU KORONAVIRUSTARTUNTOJEN EHKÄISEMISEKSI
  • Su 3.5. klo 18-21 PERUTTU KORONAVIRUSTARTUNTOJEN EHKÄISEMISEKSI
Maksuttomot Hepatiitti A ja B rokotusajankohdat Helsingissä ja Tampereella

Checkpoint palvelu järjestää maksutonta hepatiitti A ja B rokotusta Helsingissä ja Tampereella homo-bi- ja muille miehille, joilla on seksiä miesten kanssa n. kerran kuukaudessa Checkpoint-testauksen yhteydessä. Rokotteelle voi tulla vaikka testille ei olisikaan tarvetta. Rokotusta varten tarvitset henkilöllisyystodistuksen.

Rokottaminen on tauolla toistaiseksi korona epidemian vuoksi. Tiedotamme näillä sivuilla kun rokotetoiminta taas käynnistyy. Lue lisää: https: tietoa koronaepidemian aikana

Helsinki

Palvelu järjestetään yleensä joka kk 1. tai 2. torstai checkpoint hiv-testauksen yhteydessä. 

Vuoden 2020 kevään rokotuskerrat:

  • to 2.4. PERUTTU KORONAVIRUSTARTUNTOJEN EHKÄISEMISEKSI
  • to 7.5. klo 14-18 PERUTTU KORONAVIRUSTARTUNTOJEN EHKÄISEMISEKSI
  • to 4.6 klo 14-18
Tampere

Palvelu järjestetään yleensä checkpoint hiv-testauksen yhteydessä.

Vuoden 2020 kevään rokotuskerrat:

  • ke 8.4. PERUTTU KORONAVIRUSTARTUNTOJEN EHKÄISEMISEKSI
  • ke 13.5. klo 14-16 PERUTTU KORONAVIRUSTARTUNTOJEN EHKÄISEMISEKSI
Checkpoint Express liikkuva testausyksikkö

Checkpoint Express järjestää hiv-pikatestausta kesäkautena matkailuautossa Helsingissä ja lähiseuduilla homo-, bi- ja muille miehille, joilla on seksiä miesten kanssa. Auton tunnistaa Checkpoint-kylteistä. Testauksen lisäksi liikkuvassa yksikössä on mahdollista keskustella turvaseksistä ja seksitaudeista. Autossa on jaossa esitteitä, kondomeja ja liukuvoiteita. Säävaraus. Testausta seuraavan kerran liikkuvassa yksikössä HelsinkiPriden aikaan 25.6.-1.7.2020.