Checkpoint Express

Checkpoint Express
Checkpoint Express klinikka

Checkpoint Express klinikka on seksitautien testaustoiminta homo-, bi ja muille miehille, joilla on seksiä miesten kanssa. Seksitautien testaustoiminta on pilottiprojekti, jossa haetaan toimintamalleja matalankynnyksen testaus- ja neuvontatoiminnalle tulevaisuudessa. Testaustoimintapilottia rahoittaa STM. Testausklinikoilla testien lisäksi kysytään kävijöiltä tilastotietoja ja kokeillaan erilaisia vaihtoehtoja testien tekemiseen toiminnan kehittämiseksi. Klinikka on saavuttanut nopeasti suuren suosion. Klinikalle saapuvien kannattaa varautua jonoihin.

    • Seksitautien testausklinikka Tampereella Ma 4.6. klo 14-18 (Pirkanmaan Priden aikaan), os. Hivpoint, Aleksanterinkatu 29 A 29 (6. krs), Tampere
    • Seuraava seksitautien testausklinikka (ilman ajanvarausta) Helsingissä järjestetään syksyllä kesälomien jälkeen

Lisätietoa klinikasta ja ohjeet klinikalle saapuville!

 

Checkpoint Express hiv-testaus @sauna Vogue

Checkpoint Express järjestää hiv-pikatestausta myös toimiston ulkopuolella eri tapaamispaikoissa. Säännöllisesti n. kerran kuukaudessa testaus järjestetään @Gay Sauna Vogue, Sturenkatu 27. Alhaalla ovisummeri, hissillä 5 krs, josta ohjaus testiin. Saunomaan ei tarvitse mennä, mikäli haluaa vain testiin.
Seuraavat testauskerrat:
20.5.18  klo 18-21

Maksuttomot Hepatiitti A ja B rokotusajankohdat

Checkpoint palvelu järjestää maksutonta hepatiitti A ja B rokotusta homo-bi- ja muille miehille, joilla on seksiä miesten kanssa Helsingissä.
Toukokuussa rokotuksia järjestetään:

Paikka: Hivpoint, Unioninkatu 45 K

Checkpoint Express liikkuva testausyksikkö

Checkpoint Express järjestää hiv-pikatestausta kesäkautena matkailuautossa Helsingissä ja lähiseuduilla homo-, bi- ja muille miehille, joilla on seksiä miesten kanssa. Auton tunnistaa Checkpoint-kylteistä. Testauksen lisäksi liikkuvassa yksikössä on mahdollista keskustella turvaseksistä ja seksitaudeista. Autossa on jaossa esitteitä, kondomeja ja liukuvoiteita.Testaus autossa on tänä vuonna kesäkuussa ja Helsinki Priden aikaan. Aikataulu ja paikat ilmoitetaan myöhemmin.