Asiakastyö

Tukikeskustelut ja seksuaalineuvonta

Koulutusten ja etsivän työn lisäksi voit keskustella Miesten kesken -työn työntekijöiden kanssa miesten väliseen seksiin, seksuaalisuuteen, hiviin ja turvalliseen seksiin liittyvistä kysymyksistä joko puhelimitse, sähköpostitse tai varaamalla ajan henkilökohtaiseen tapaamiseen. Keskustelemaan voi tulla myös yhdessä kumppanin kanssa.

Miesten kesken –työn työntekijöille voit varata ajan myös seksuaalineuvontaan. Seksuaalineuvonnassa pystytään keskittymään perusteellisemmin tilanteeseesi. Seksuaalineuvontaan sovitaan yleensä 1-5 käyntikertaa ja tämän jälkeen tarvittaessa myös ohjataan asiakas jatkopalveluihin (esim. seksuaaliterapiaan).

Sopeutumisvalmennuskurssit

Sopeutumisvalmennuskurssit on tarkoitettu hiv-positiivisille. Kurssien tavoitteena on tukea toimintakykyä ja elämänhallintaa, löytää voimavaroja sekä saada vertaistukea toisilta tartunnan saaneilta. Hiv-positiiviset homo- ja bimiehet voivat hakea kaikille heille soveltuville kursseille, joita Hivpoint järjestää. Lisää kursseista saat tietoa Hivpointin sivuiltä täältä.

Etsivä työ

Teemme etsivää työtä säännöllisesti sekä homoravintoloissa että chatissa. Tällä hetkellä ravintoloissa tapahtuvaa etsivää työtä tekevät pääsääntöisesti vapaaehtoiset työntekijämme. Voit kohdata heidät noin kerran kuukaudessa helsinkiläisissä homoravintoloissa, kun he jakavat turvaseksipakkauksiamme. Tässä yhteydessä voit keskustella heidän kanssaan erilaisista asioista ja kysyä vaikkapa testauspalveluistamme.

Lisäksi teemme etsivää työtä Checkpoint Expressin toimiston ulkopuolella tapahtuvan testaustoiminnan yhteydessä. Olemme kerran kuukaudessa Helsingissä homosaunalla ja kesäkautena eri puistoissa, joissa järjestetään testausta samanaikaisesti.

Etsivä työ chatissa

Voit keskustella työntekijöidemme kanssa myös chatissa. Chatissa voit jutella koulutettujen seksuaalineuvojien kanssa henkilökohtaisesti ja luottamuksellisesti mm. hiviin, muihin seksitauteihin ja miesten väliseen seksiin, eri seksitapoihin ja seksuaalisuuteen liittyvistä asioista sekä päihteiden käyttöön seksissä.  Chat on auki näillä sivuilla  joka keskiviikko klo 13-15 ja kerran kuukaudessa lauantaisin klo 19:30-23. Tervetuloa keskustelemaan kanssamme!