Ajankohtaista Syksyn 2020 aikana

Ajankohtaista Syksyn 2020 aikana

Koronatilanteesta johtuen kaikki palvelumme toimivat toistaiseksi ajanvarauksella!

Hiv-testaus

Hiv-pikatestaus toimii toistaiseksi ajanvarauksella. Testausta järjestetään kerran viikossa kaikissa toimipisteissämme (Helsinki, Tampere ja Oulu). Testiaika varataan puhelinneuvonnasta. p. 0207 465 705. Helsingin toimipisteeseen ajan voi varata myös chatista. (hivpoint.fi)

Checkpoint Express klinikan toiminta

Seksitautien testausta järjestetään ajanvarauksella n. kerran kuukaudessa. Lisätietoja ja ajankohdat: Checkpoint Express Klinikka

Hepatiittirokotukset
Hepatiittirokotuksia annetaan n. kerran kuukaudessa ajanvarauksella. Seuraava rokotuskerta syyskuussa. Ajat päivitetään myöhemmin. Ajan voi varata neuvontapalveluista. Puh. 0207 465 705 (ma-to klo 10-15.30) Hepatiittirokotuksen yhteydessä on mahdollisuus myös hiv-pikatestiin. Aikoja on rajoitetusti.
Prep-lähetteet

Prep-lähetteitä teemme myös taas 3.8. lähtien HUS sukupuolitautien poliklinikalle. Voit laittaa sähköpostia prep(at)hivpoint.fi prepiin liittyen.

Hiv-kotitestin tilausmahdollisuus

Mikäli sinulla on tarve hiv-testille, etkä pääse toimistollemme testiin, niin voit tilata myös maksuttoman hiv-kotitestin täältä.

Maksuttomat testit ovat tarkoitettu homo- ja bimiehille.  Maksuttomia kotitestejä on rajallinen määrä.

Pride viikon artikkelisarja – Ylpeästi esikuva

Perinteisen Helsinki Pride viikon aikana Hivpoint julkaisee artikkelisarjan Seksuaaliterveyden esikuvista. Esikuvat ovat Helsinki Priden 2020 vuoden teema – Artikkelit löytyvät täältä!

HUS Sukupuolitautien poliklinikka

Toimisto: 09 471 86220 puhelinaika  ma-pe klo 8-10
SUKUPUOLITAUTIEN TESTAUS JA HOITO VAIN AJANVARAUKSELLA.​ VARAA AIKA TOIMISTON NUMEROSTA.​

Muualla Suomessa tarkista oman alueesi sukupuolitautien poliklinikan mahdolliset poikkeavat aukiolojat netistä. Seksitautitesteissä voi käydä myös terveysasemalla.