Ajankohtaista Kesän 2020 aikana

Ajankohtaista Kesän 2020 aikana

Kesätauko palveluissa

Hivpointin toimisto, kaikki testaus- ja neuvontapalvelut ovat suljettuna 6.7-2.8.

Kotitestin tilaus mahdollisuus

Mikäli sinulla on tarve hiv-testille, niin voit tilata myös maksuttoman hiv-kotitestin osoitteesta: https://hivpoint.fi/corona/

Maksuttomat testit ovat tarkoitettu homo- ja bimiehille. Testien postituksessa voi olla hieman viivettä kesän aikana. Maksuttomia kotitestejä on rajallinen määrä.

Pride viikon artikkelisarja – Ylpeästi esikuva

Perinteisen Helsinki Pride viikon aikana Hivpoint julkaisee artikkelisarjan Seksuaaliterveyden esikuvista. Esikuvat ovat Helsinki Priden 2020 vuoden teema – Artikkelit löytyvät täältä!

HUS Sukupuolitautien poliklinikka

Toimisto: 09 471 86220 puhelinaika  ma-pe klo 8-10
22.6. – 2.8.2020 SUPISTETTU TOIMINTA. SUKUPUOLITAUTIEN TESTAUS JA HOITO VAIN AJANVARAUKSELLA.​ VARAA AIKA TOIMISTON NUMEROSTA.​

Muualla Suomessa tarkista oman alueesi sukupuolitautien poliklinikan mahdolliset poikkeavat aukiolojat netistä. Seksitautitesteissä voi käydä myös terveysasemalla.

Syksyn toiminta kesäloman jälkeen

Hepatiitti rokotukset

Hepatiittirokotuksia annetaan seuraavan kerran ajanvarauksella Helsingin toimistolla 6.8. iltapäivällä. Ajan voi varata neuvontapalveluista 3.8. lähtien. Puh. 0207 465 705 (ma-to klo 10-15.30) Hepatiittirokotuksen yhteydessä on mahdollisuus myös hiv-pikatestiin. Aikoja on rajoitetusti. Tampereen rokotusajoista tiedotetaan kesäloman jälkeen.

Hiv-testaus kesätauon jälkeen

Samoin hiv-pikatestaus käynnistyy ainakin aluksi ajanvarauksella kesälomien jälkeen. Ensimmäisen kerran testausta on Helsingissä 6.8. Testiaika varataan puhelinneuvonnasta tai chatista. (hivpoint.fi)

Checkpoint Express klinikan toiminta

Seksitautien testausta järjestetään aikaisintaan elokuun lopulla / syyskuun alussa. Koronaepidemiatilanteesta riippuen testaus saattaa olla myös ajanvarauksella. Info päivitetään kesälomien jälkeen.

Prep-lähetteet

Prep-lähetteitä teemme myös taas 3.8. lähtien HUS sukupuolitautien poliklinikalle. Voit laittaa sähköpostia prep(at)hivpoint.fi prepiin liittyen. Palaamme asiaan elokuussa.