Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu SINUIKSI

20.05.2014

Tule Sinuiksi seksuaalisen suuntautumisen ja sukupuoli-identiteetin kanssa.

Uudistuneen puhelin- ja verkkopalvelun kautta kuka tahansa voi keskustella ammattilaisen kanssa, mikäli oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen ja sukupuolen moninaisuus mietityttävät.

Päivystys on avoinna maanantaisin klo 19–21 ja torstaisin klo 19–21.

Soita numeroon: 044 3002355 tai lähetä kysymyksesi verkkopalvelun kautta anonyymisti. Voit lähettää viestin verkon kautta milloin tahansa.

Voit myös lähettää sähköpostia osoitteeseen:

neuvontapalvelu(at)sinuiksi.fi

Kysy meiltä jos mieltäsi askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Neuvontapalvelun sivut löytyvät osoitteesta: www.sinuiksi.fi Palvelu avataan myös osana Ranneliike.net-sivustoa.

Setan uutislinkki:

http://seta.fi/valtakunnallinen-tuki-ja-neuvontapalvelu-sinuiksi-avautuu/

Palvelun tuottavat Pirkanmaan Seta ja Sateenkaariyhteisöt ry RAY:n tuella. Yhteistyössä ovat mukana Seta, sen Transtukipiste, Sateenkaariperheet ry, muut Setan jäsenyhdistykset, Pro-tukipiste, Hiv-tukikeskus, Sexpo-säätiö, Uskontojen uhrien tuki ry ja Syrjinnän vastaisen neuvonnan (SYNE). Lisää yhteistyökumppaneita toivotaan mukaan.

Haluatko lukea lisää tästä aiheesta?

tamperepride

Checkpoint testaus

15.08.2017

Checkpoint testaus palvelut ovat käynnistyneet kesätauon jälkeen. Chekcpoint hiv-pikatestaus Helsingissä palvelee joka torstai klo 14-18,…