Checkpoint Express

Checkpoint Express

Checkpoint Express klinikka on seksitautien testaustoiminta homo-, bi ja muille miehille, joilla on seksiä miesten kanssa. Seksitautien testaustoiminta on pilotti, jossa haetaan toimintamalleja matalankynnyksen testaus- ja neuvontatoiminnalle tulevaisuudessa.

Testausta järjestetään AJANVARAUKSELLA tiistaina 31.10. klo 14-18. Aika tulee varata Hivpointin neuvontanumerosta 0207 465 705 (ma-to klo 10-15.30)
Seuraava pilottiklinikka ILMAN AJANVARAUSTA järjestetään tiistaina 7.11. klo 17-20.
Osoite: Hivpoint, Unioninkatu 45 K. Lisätietoja ja ohjeet klinikalle saapuville!

Checkpoint Express järjestää hiv-pikatestausta myös toimiston ulkopuolella eri tapaamispaikoissa. Säännöllisesti n. kerran kuukaudessa testaus järjestetään @Gay Sauna Vogue, Sturenkatu 27. Alhaalla ovisummeri, hissillä 5 krs, josta ohjaus testiin. Saunomaan ei tarvitse mennä, mikäli haluaa vain testiin.
Seuraavat testauskerrat:
Su 12.11. ja 3.12. klo 18-21

Checkpoint Express järjestää kampanjaluontoisesti myös C-hepatiitti -pikatestausta, A- ja B-hepatiittirokotuksia ja muiden seksitautien testausta. (Tällä hetkellä uusia rokotuksia ei anneta)

Checkpoint Express järjestää hiv-pikatestausta kesäkautena matkailuautossa Helsingissä ja lähiseuduilla homo-, bi- ja muille miehille, joilla on seksiä miesten kanssa. Auton tunnistaa Checkpoint-kylteistä. Testauksen lisäksi liikkuvassa yksikössä on mahdollista keskustella turvaseksistä ja seksitaudeista. Autossa on jaossa esitteitä, kondomeja ja liukuvoiteita.Testaus autossa on päättynyt tälle vuodelle.