Joko vastasit kyselyyn? Aikaa jäljellä su 4.6. saakka!!!

Mies, joko olet vastannut kyselyyn miesten välisestä seksistä ja hivistä! Kysely on suunnattu homo- ja bimiehille ja muille miehille, joilla on seksiä miesten kanssa sekä sukupuolivähemmistöihin kuuluville (kuten transsukupuolisille, muunsukupuolisille ja transvestiiteille). Kyselyn tarkoitus on selvittää vastaajien seksikäyttäytymistä sekä hiviin liittyviä tietoja ja asenteita sekä niissä tapahtuneita muutoksia viimeisen kahden vuoden aikana.

Kysely on osa Hivpointin (ent. Hiv-tukikeskus) ja Positiiviset ry:n yhteistä SeksiPertti -kampanjaa. Kyselyn tuloksia käytetään homo- ja bimiehille suunnatun seksuaaliterveystyön suunnittelussa ja kehittämisessä. Kysely toteutettiin ensimmäisen kerran keväällä 2015. Tuolloin kyselyyn saatiin 1100 vastausta! Päästäänkö tällä kertaa yli tuhanteen vastaajaan? Toivottavasti :) Kyselyyn voi vastata riippumatta siitä, onko vastannut 2015 kyselyyn vai ei.

Arvioitu vastausaika on noin 15 minuuttia ja vastaaminen onnistuu myös mobiililaitteella/tabletilla. Kyselyyn voi vastata 4.6. saakka. Vastaaminen tapahtuu nimettömänä. Vastaukset käsitellään ja tulokset raportoidaan luottamuksellisesti ja vastaajan anonymiteettiä kunnioittaen. Niiden vastaajien kesken, jotka jättävät yhteystietonsa, arvotaan palkinnoksi vuoden kondomit ja liukuvoiteet.

Kyselyyn voi vastata tästä linkistä https://www.webropolsurveys.com/S/644EA5D6B32E3E12

PlanetRomeo tukee kyselyn markkinointia ja on antanut kyselyä markkinoivan bannerin palveluunsa ilmaiseksi!

Lisätietoja PlanetRomeosta löydät täältä: www.planetromeo.com

Powered_by_PlanetRomeo_RGB-300x60